Honlap, webshop, web és reklám design, SEO, tárhely, domain név…

Történetünkről

Vállalkozásunk története 2001-ben kezdődött. Az első időszakban számítógépek javításával, konfigurációk összeszerelésével és szoftverek telepítésével foglalkoztunk. Egy felkérés hatására 2003-ban kezdtünk el weblapkészítéssel foglalkozni. Ekkor készült el az első weblapunk is, de nem vettük fel a webszerkesztést a szolgáltatásaink közé, csak ennek az egy oldalnak a karbantartására vállaltunk kötelezettséget.
2005 vége óta foglalkozunk weblaptervezéssel, építéssel. Eleinte, kollégák, barátok magán weblapjait készítettük el. 2008 óta próbálunk betörni a piacra.

2010-től nevet változtattunk, a nehezen megjegyezhető Smith and Webstert Smith Webmester-re cseréltük. Elkötelezettségünk és szakmai színvonalunk folyamatos fejlesztése a garancia arra, hogy szolgáltatásaink színvonala kielégítse partereink igényeit.

zsolt-en

Munkánkról

Mindig arra törekszünk munkánk során, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vevő megrendelők a vállalkozásukról kialakított képet emelni tudják. Az általunk biztosított webes megjelenés által növekedjen ismertségük, potenciális vevőkörük. Reméljük, hogy a weblapkészítés folyamata és a végeredmény megrendelőink számára is örömet okoz. Nekünk az a siker, ha munkánkkal partnerünk sikereihez hozzá tudunk járulni.

Az Ön sikere a Mi sikerünk is!

sw_arnyek-logo

Smith Webmester egyenlő:

Olcsó, weblap, honlap, website, honlapkészítés, weblapkészítés, arculattervezés, honlaptervezés, weblaptervezés, weblapszerkesztés

Fő működési terület: Aszód és vonzáskörzete, Pest megye, Heves megye

 flash honlap-készítés, web és design, webdesign, tárhely, domainnév.

Smith Webmester mindig arra törekszik, hogy munkája során a szolgáltatásait igénybe vevő megrendelők a vállalkozásukról kialakított képet emelni tudják.

 

Kis vállalkozásunkat, 2015.február 2-án hatalmas veszteség érte.

Kovács Zsolt, a cég alapítója, létrehozója váratlan hirtelenséggel, 46 éves korában elhunyt. Hiányát nem tudjuk feldogozni, számtalanszor várnánk ötleteit, tanácsait, de már hiába. Sok mindet hátrahagyott és sok mindent elvitt magával sokoldalú tudásából, munkája, hobbija iránti szeretetéből.

További munkáinkban arra törekszünk, hogy méltók legyünk szellemi hagyatékához, tovább vigyük azt, és emlékét örökké megőrizzük.

Faceebook