Honlap, webshop, web és reklám design, SEO, tárhely, domain név…

Szolgáltatásaink

Webdesign kialakítása, webes arculattervezés

Webdesign_swVállaljuk mind a meglévő arculat webesítését, mind a teljesen új arculatterv kialakítását. weblapkészítés az önök, vagy cégünk design terve alapján. Amennyiben minket választanak honlapjuk elkészítéséhez, úgy előzetes megbeszélés alapján designtervet készítünk az Önök számára. Az elkészült terv alapján indulunk el, hogy megvalósítsuk elképzelését. Természetesen módosítási kéréseiket a tervezés és kivitelezés ideje alatt és a későbbiekben is maximálisan figyelembe vesszük.

Egyszerű weblapkészítés

Azoknak a cégeknek javasoljuk, akik honlapjaikon nem terveznek szerepeltetni mozgó, desing elemeket, mint például filmbejátszás, előugró menü, stb. Kisebb cégek, vállalkozások számára kiváló lehetőség a bemutatkozásra, az image emelésére. Programozása elsősorban html, esetleg php alapon történik.

Flash weblapkészítés

Ezek az oldalak teljes egészében flash animációra épülnek. Mozgóképes bejelentkezés, vagy akár teljesen új innovatív megoldások, hogy igazán hatásosan kiszolgálja weboldala látogatóit. Egy videó vagy egy intró több oldalas szövegek helyett kínál hatásos megoldást. Egyes ágazatok számára ez már elengedhetetlen elem. Olyan menürendszerrel ruházhatja fel a weblap navigációját, amely azon túl, hogy eljuttatja a látogatót a következő oldalra, képes arra is, hogy teljes mértékben átláthatóvá tegye a weboldalt.

Panorámaképek, animációk

A 360 fokos virtuális panoráma óriási vizuális értéke, szemet gyönyörködtető külleme, és figyelemre méltó valószerűsége azonnal magához láncolja az Internetezők tekintetét. A panorámafotózás – a panoráma készítés – a mai technológiai lehetőségeknek köszönhetően a virtuális valóság marketing célú felhasználását teszi lehetővé, az Ön számára is. “Egy kép többet mond ezer szónál.” Egy virtuális panoráma információtartalmát megközelítőleg 60 db különálló, hagyományos fotóval lehet pótolni. A panorámákat használhatja üzleti- és/vagy magán célokra: mutassa be cégét, üzletét, irodáját, rendelőjét, éttermét, hoteljét, apartmanját, eladó ingatlanját, vagy készíttessen panorámát saját lakásáról, kertjéről, családi eseményről, kedvenc autójáról.

Weblap frissítés, karbantartás

A weboldal akkor lesz igazán értékes a tulajdonosa, és hasznos a látogatók számára, ha aktuális és értékes információkat tartalmaz. Az elavult, nagyon ritkán frissített weblapok elriasztják az esetleges vásárlókat. Amennyiben megrendelőink igénylik cégünk vállalja akár az általunk, akár más cég által készített weboldalak frissítését, akár eseti jelleggel, akár havidíjas konstrukcióban. A karbantartás keretén belül szívesen megvalósítjuk a későbbiek során felmerülő ötleteket is.

Logótervezés, bannerek készítése, flash animációk

Egy jól megtervezett logó az egész vállalkozás arculatára döntő hatással lehet. Karakterizálja, könnyen megjegyezhetővé teszi. web-designArculattervezési szolgáltatásunkhoz kapcsolódóan vállaljuk céglogók, valamint internetes, elsősorban flash alapú hirdetések, bannerek tervezését és elkészítését.

Domain név

A domain (ejtsd: domén) internetes cím, egy egyedi internetes azonosító. A honlap azonosítója, amelynek formátuma a magyarországi nevek esetén www.valami.hu Vállaljuk, hogy segítünk önnek a dommain név kiválasztásában, regisztrációjában. Megkeressük az önnek legmegfelelőbb szolgáltatót.

Tárhely

domain_nev_regisztracioA webtárhely szolgáltatás (angolul shared web hosting service) egy olyan internetes szolgáltatás, ahol egy kiszolgáló szerver (webserver) erőforrásait több felhasználó között osztják el. A szolgáltatók rendkívül változatos és csábító csomagokat ajánlanak. Érdemes alaposan körül nézni mielőtt választunk. Van ahol az ár tartalmazza a domain nevet is, ezért drágábbnak tűnik, de még sem az. Figyelni kell a rendelkezésre álló tárhely mennyiségére is, hiszen nem mindegy, hogy 500Mb vagy 2 Gb tárhelyünk van. Természetesen csak akkor érdemes nagy tárhelyet vásárolni, ha azt ki is tudjuk használni. Továbbá meg kell nézni, milyen egyéb szolgáltatást adnak meg a tárhely mellé. Pl..:Két DNS szolgáltatás, .hu domain név fenntartás
FTP feltöltés, látogatottsági statisztika www előtag elhagyása, automatikusan válaszoló E-mail címe Webes és POP3 levelezési felület, PHP futtatás Önállóan konfigurálható mail szerver, E-mail vírusvédelem Jelszóval védett könyvtár, saját 404 hibaüzenet, aldomain nevek WAP oldalak támogatása, rendszeres adatmentés 99,9% éves rendelkezésre állás stb. Ha nem tud eligazodni, vagy nincs ideje ezzel foglalkozni, akkor ezt is elvégezzük Ön helyett és megtesszük az ajánlatunkat. Ezt Ön ellenőriztetheti, átgondolhatja és csak utána kell döntenie. Nem kockáztat meg egy hibás regisztrálást.

Favicon

A favicon (favorites icon) egy weboldalhoz vagy laphoz tartozó ikon, amit a modern böngészők a navigáció megkönnyítésére különböző helyeken megjelenítenek, például a címsor elején, a könyvjelzők előtt vagy az egyes lapokhoz tartozó navigációs füleken.

Weblapkészítés mellett vállaljuk logók, bannerek, reklámkiadványok tervezését és készítését is. Lásd referenciák oldal.